4 av 4 eller 266 procent!

Hej!

Vilken eftermiddag det blev! Mina satsade 400 blev 1065 tillbaka. Fyra spel och samtliga satt, vinstoddsen blev 2.25, 2.75, 2.40 och 3.25. Tycker mest om spelet mot Bristol R som jag tidigare spelat på och vunnit. Jag fortsätter att spela mot Hartlepool och fick 2.40 på Norwich, de som jag håller som bästa laget i L1.

Efter en första omgång med stort minus och två med nollresultat var det skönt att vinna sex stycken spel som det blev i dag.

Sammanställning av mina spel kommer snart!

//Kristoffer

Viker inte från min ranking

Hej!

Lite mycket att göra har gjort att jag tyvärr har lagt bloggandet åt sidan ett tag. Har docj kollat efter bra odds och har lagt följande spel. Efter denna omgån är det också dax att uppdatera statistiken.

Spel 19
Bradford - Torquay 1a, odds: 2.25 (nb)

Spel 20
Accrington - Shrewsbury 2a, odds: 2.75 (bet 365)

Spel 21
Hartlepool - Norwich 2a, odds: 2.40 (expekt)

Spel 22
Wycome - Bristol R 1a, odds: 3.25 (bet365)


Fyra bra spel, två skall sitta!

//Kristoffer

Få lördagsmatcher med bra odds

Hej!

Veckans matcher gick sådär, 725 tillbaka på satsade 700. Tre spel gick in och fyra missades. Denna gång satt CArlton, Bristol R och Colchester. Men känns lite bittert att inte ett ytterligare spel gick in. Brigtons storförlust är det ingeting att säga om. Bradford nollades, Rochdale likaså och Yeovil kryssade.

Hittar ingenting av intresse, alldeles för många favoriter som spelar hemma. Bara Bristol R till 2.80 hemma mot Huddersfield skulle vara ett bra spel utifrån min ranking, men jag avstår från spel. Tycker resultatet i går mellan Southend - Millwall 0-0, ger en indikation (ovetenskaplig såklart) på att det blir favoritsegrar och många kryss, inte alls i min smak.

Skuggspelar följande matcher:
Bristol R 2.80
Oldham 2.00
Morecambe 2.10
Bury 1.60

Oddsen kanske förändras när det börjar närma sig.

//Kristoffer

Tisdagsmatcher i League One och League Two

Hej!

Med mål i matchminut 90 för Rochdale klarade jag mig med äran i behåll. Jag fick dock bara tillbaka 483 tillbaka på mina satsade 500, så ett litet minus.

Jag lägger ut mina spel inför tisdagen, detta är den tredje omgången. De fem första spelen är i L1 och de två sista är från L2.

Spel 12
Huddersfield - Brighton 2a, odds: 5.00 (bet365)
Två lika starka lag, även om formen är olika. Hemmalaget skall vara favorit men ett riktigt bra odds för bortavinst.

Spel 13
Exeter - Yeovil 2a, odds: 3.50 (bet365)
Nykomlingen Exeter om nog är sämre än vad jag trodde från början. Yeovil är inte bra, men 3.50 är bra när två svaga lag möts.

Spel 14
Leyton O - Charlton 2a, odds: 2.40 (bet365)
Bottenlag mot topplag, Charlton borde kanske ha 2.10 eller något liknande.

Spel 15
Hartlepool - Bristol R 2a, odds: 3.00 (bet365)
Håller ju Hartlepool som seriens näst svagaste lag medan Bristol R är ett mittenlag som är betydligt bättre än Hartlepool.

Spel 16
Colchester - Gillingham 1a, odds: 1.87 (nb)
Hemmalaget har öppnat starkt, möter nykomling och kommer nu ta tredje raka.

Spel 17
Rochdale - Cheltenham 1a, odds: 2.25 (bet365)
Tror på min häst som räddade mig förra omgången. Cheltenham vet man inte riktigt var de står men jag håller trots allt Rochdale som ett betydligt bättre lag än Cheltenham.

Spel 18
Bradford - Lincoln 1a, odds: 2.05 (nb)
Den dåliga inledningen till trots, hemmalaget skall vara klara favoriter mot Lincoln, de har nog större chans än 50 procent.

Om oddsen blir mer fördelaktiga tvekar jag inte på att lägga samma spel igen.

//Kristoffer

Tror på Millwall, Brighton och Norwich

Hej!

Två lagda spel på matcher i L2, ett par matcher i L1 är också lagda. Tror på två andra lag idag jämfört med förra helgen.

Spel 9
Millwall - Carlisle 1a, odds: 1.75 (expekt)
Spelar mot Carlisle som öppnade med en förlust som inte var helt oväntad, får det ännu svårare här och oddset borde ligga på 1.60. Millwall är en toppkandidat som tar tre poäng mot lag som Carlisle.


Spel 10
Brentford - Brighton 2a, odds: 4.00 (bet365)
Jag håller dessa lag som ungefär lika bra lag. Marknaden har inför serien rankat Brighton högre än Brentford. Men bara efter en omgång verkar marknaden ha svängt, bet365 ger bortalaget 3.60 för vinst. Trots att jag inte tycker Brighton är något bra lag så har de bättre chans än knappt 28 procent.

Spel 11
Exeter - Norwich 2a, odds: 2.70 (bet365)
Katastrofinledning på säsongen, 1-7 senast och tränaren fick gå från Norwich. Är ändå bättre än Exeter som är nykomling, kommer att chockera i början kanske men sedan falla tillbaka. Är nu sämre än vad jag har rankat dem. Oddset 2.70 spelas, skall nog ha lägre odds än Exeter trots bortaplan.  

Tre spel här,  nu är det bara att vänta till klcokan blir 1600 så man kan följa matcherna live.

//Kristoffer 

Lördagsspel, Rochdale och Crewe dagens vinanre!

Hej!

Förra helgen var en riktig besvikelse, vågade inte spela alla spelbara matcher fullt ut, utan begränsade mig till sex matcher. nu gick bara en in till ett lågt odds, 1.60, så mina 600 blev bara 160 tillbaka, minus 440 alltså. Uppförsbacke helt klart. Det kanske är så som de säger att man inte skall lira de sex första omgångarna. Men jag har gjort min ranking och kommer att följa den ett tag till, kan inte redan revidera den.

Flera intressanta matcher idag, det kan man ju alltid få det till iaf. Darlington möter Bury, två skärrade lag som gick på pumpen första omgången, vem tar första poängen, tror på fördel Bury trots bortaplan. Hereford - Cheltenham, två lag som åkte ur förra säsongen där Hereford är något bättre. Bournemouth - Rotherham, toppmöte efter att de vann första matchen. Bournemouth riktigt övertygande och har därför odds runt 2.35 mot toppkandidaten Rotherham med odds runt 2.85. Håller Rochdale högt i år igen och möter nu Aldershot som på sin hemmaplan vann mot Darlington. Denna match skall spelas!

Spel 7
Rochdale - Aldershot 1a, odds: 1.83 (ladb)
Håller Rochdale topp sex och trots endast en poäng i premiären så har har de stor chans i denna match mot Aldershot som visserligen vann, men på hemmaplan

Spel 8
Grimsby - Crewe 2a, odds: 3.00 (expekt)
Två lag med noll poäng efter den första omgången. Här har oddsen hamnat så att Grimsby är endast något sämre än Crewe. Crewe är ett lag för de högre divisionerna, så oddset på 3.00 är mycket bra.

Nöjer mig med dessa två spel vad gäller L2!

återkommer med mina matcher i L1

Rotherham och Bury kommer att rivstarta säsongen!

Hej!

Märkligt, L2 har av en viss svenk blivit het potatis både i Sverige och England. Notts Co siktar på L1 och har Premier League som slutmål, naturligtvis. 

Dagens omgång har fyra bortalag som har högre ranking än sina motståndare. Fem av de sex främst rankade lagen spelar hemma, bara Rochdale lirar borta (kanske bara jag som har Rochdale som top sex). Då blir det fem säkra hemmavinster då? Notts match mot Bradford blir såklart högintressant. Tror inte Bradford vill åka hem utan poäng mot ett lag som förra säsongen hamnade på plats 19! Kryss i den matchen därmed. Av omgångens tolv matcher är det bara två hemmalag som inte förmår att vara favoriter: Port Vale och Torquay. Tyvärr har oddset på Rochdale borta mot Port Vale droppat så att de inte längre är spelbara.

Följande matcher spelas idag:
Aldershot - Darlington
Bury - Bournemouth
Cheltenham - Grimsby
Crewe - Dag and Red
Lincoln - Barnet
Morecambe - Hereford
Northampton - Macclesfield
Notts - Bradford
Port Vale - Rochdale
Rotherham - Accrington 
Shrewsbury - Burton
Torquay - Chesterfield

Spel 3
Aldershot - Darlington 2a, odds: 3.75 (bet 365)
Rankat Aldershot som ett bottenlag och Darlington som ett mittenlag. Skiljer dock inte så mycket i kraft men Darlington slutade bra förra säsongen, något sämre i år. Aldershot är också sämre i år. Bortalaget borde kanske ha runt 3.00 så jag spelar till 3.75.  

Spel 4
Torquay - Chesterfield 2a, odds: 2.90 (expekt)
 Nykoming som marknaden haussat möter Chesterfield som kommer att gå bra i år också. Bortalaget har Jack Lester som förväntas göra 15-20 mål i år igen och är utmanare enligt mig. Värderar oddsen 2.60 - 2.60.

Spel 5
Rotherham - Accrington Stanley 1a, odds: 1.60 (expekt)
Ettan mot jumbon! Varför har inte hemmalaget närmare 1.40?

Spel 6
Bury - Bournemouth 1a, odds: 2.10 (expekt)
Hemmalaget har legat i topp under de senaste åren, nära att gå upp. Bournemouth hade en otacksam uppgift förra året med start på minus. Bury har blandet resultaten på försäsongen och Bournemouth har fem träningsmatcher utan vinst, och tror inte att de vinner första matchen och på bortaplan.

Så vart alla matcher lagda/publicerade. Nu väntar sol och bad fram till matchstart!

//Kristoffer

Äntligen ligastart!

Hej!

Det är den 8 augusti och ligastart, det känns riktikt bra! Flera matcher i L1 är av stort intresse. Två nykomlingar möts Charlton - Wycombe, de kommer från två olika divisioner och matchen kanske kommer visa att det är små skillnaderna mellan divisionerna. Många lag har klättrat genom seriesystemet. Hull i PL har gjort det, Wigan likaså. Doncaster låg i conference på 2000-talets början, nu i Championship. Peterborough lämnade L2 och gick direkt vidare till Championship. Kanske kommer Wycombe göra detsamma. Charlton har tappat riktiga Charltonspelare som Matt Holland, Darren Ambrose och Nicky Weaver men fått Frazer Richardsson från Leeds. Men något annat än Charltonvinst vore en stor skräll.

Southampton tar emot Millwall, ett stormöte mellan två lag med ambitioner att ta steget upp. Exeter som gått från Conference till L1 på två säsonget möter allas favorit Leeds (spelbolagen ger dem 25 procent chans att vinna, det är högt med tanke på klassen i L1). Omöjliguppgift för Exeter?

En match mellan två förväntade topplag är den mellan Norwich och Colchester. Norwich är min häst till att vinna, har bra spelare och köpt målsprutan från Shrewsbury Gary Holt, men tycker nog att bästa vinnarspelet är på Milton Dons till oddset 10.0. Varning för att laget leds av Paul Ince!

Har under veckan funderat på hur jag skall presentera omgångarna, skall alla matcher beröras eller bara de mest intressanta? Eller skall de matcher där oddsen är mest spelbara behandlas?

Det är tolv matcher idag i L1. I nio av dessa är hemmalaget det högst rankade laget. I tre matcher är bortalaget högst rankat. Men favoritskapet i matcherna tillfaller hemmalaget i elva matcher av tolv. Endast Yeovil - Tranmere sticker ut där favoritskapel ligger på bortalaget eller lika. Så kommer alla hemmalag vinna då? Självklart inte. Som oddsen ser ut för bortalagen kommer tre bortalaget ta tre friska poäng. Frågan är bara vilka!?

Jag har själv skattat lagens odds som följande:
Milton Dons - Hartlepool      1.40 - 7.00
Leeds - Exeter                        1.50 - 6.50
Charlton - Wycombe             1.60 - 6.00
Oldham - Stockport               1.80 - 4.40
Bristol R - Leyton O               1.85 - 4.20
Norwich - Colchester            1.85 - 4.20
Brighton - Walsall                  1.90 - 4.10
Southampton - Millwall          2.00 - 3.60
Southend - Huddersfield      2.20 - 3.20
Gillingham - Swindon            2.20 - 3.20
Carlisle - Brentford                 2.40 - 2.90
Yeovil - Tranmere                   2.60 - 2.60

Då var vi framme vid spelen!

Spel 1
Milton Dons - Hartlepool 1a, odds: 1.67 (bet 365)
Eftersom jag håller Dons som det lag med störst chans att vinna av alla lag denna omgång (marknaden håller Leeds som den mest "säkra" matchen), så är oddset på 1.67 ett överodds. Svårt att veta såhär i ligastarten var lagen står, därför behövs marginaler när man lirar favoriterna. Det tycker jag att jag har här. Hartlepool förväntas åka ur och kanske kommer oddset på 1.67 vara det högsta för ett hemmalag rankat topp sex som möter Hartlepool.

Spel 2
Southend - Huddersfield 1a, odds: 2.50 (lads)
Rankat lagen nia och tia, marknaden har dem nia och femma, därav det höga hemmaoddset. H-field har tappat de två bästa spelarna och sex av de köpta spelarna kommer säkerligen att starta här. Men de nya spelarna är inga toppspelare. Fågel eller fisk?  Även om man går på marknadens ranking är 2.50 ett ok odds. Tror på att Southend håller bra defensiv och petar in ett.

//Kristofefr



RSS 2.0