Tidigt spel på Bury

Hej!

Tisdagen är snart här och gäller att hugga bra odds innan de försvinner.

Spel 56
Macclesfield - Bury 2a, odds: 2.50 (ladb)- Insats: 250
Här möts seriens tredje sämsta hemmalag seriens bästa bortalag. Macclesfield är kanske inte lika svaga som Barnet och Stockport men inte långt ifrån. Sina fyra hemmavinster tog de i rad, mellan den 2 oktober och 13 november, efter det har det blivit en poäng på fyra hemmamatcher, senste poängen togs mot Barnet. Bury har haft det riktigt trög på slutet, fyra bortamatcher i rad utan vinst. Detta borde såklart oroa, men nu vann Bury deras senaste match med 1-0 hemma mot Shrewsbury, målskytt Ryan Lowe. Detta kommer att sätta fart på Bury som trots allt ligger på plats fem både i tabellen och i skott på mål. Macclesfield återfinns på plats 20, skiljer alltså 15 placeringar och 13 poäng. När det gäller att komma till avslut så är Macclesfield näst sämst i serien. Bury borde vara en mycket större favorit!



Det finns flera intressanta matcher ur spelsynpunkt, bland annat Northampton - Crewe där bortalaget har runt 2.80, kan vara ett mycket bra spel, dock endast ladbrokes och bet365 ute på marknaden av mina spelbolag, väntar därför lite.

Stora frågetcken på Burton, vad har de för form när de endat har lirat 21 matcher mot Shrewsburys 27, är de lika bra rentav?

Är Barnet redan avhängda med sina 28 spelade matcher och fyra matcher fler spelade än Hereford som nu är över nedflyttningsstrecket? I så fall är Aldershot ett bra spel till 1.80.

Varför får seriens formstarkaste lag Lincoln 3.75 i odds borta mot Bradford? Bara tre poäng skiljer men Lincoln har tre matcher färre spelade än Bradford, så kanske är Lincoln det bättre laget?

Återkommer förmodligen med fler spel under måndagen eller tisdagen. Vilka spel kan ni tänka er att lägga?

På återhörande!

//Kristoffer

Southend vann till 2.70

Hej!

Inställda matcher gjorde att endast Barnet - Southend spelades av mina två spel. Mitt spel på Southend satt efter att de vann på bortaplan med 2-0,  därmed gav mina satsade 200 till slut 540 och EngelskFonden är nu återigen över 120 procent i ROI, bland det högsta resultatet av alla spelbloggare på nätet.

Nya matcher redan på tisdag, återkommer inför dem!

På återhörande!

//Kristoffer

Lördagsspel i League Two

Hej!

Nu var det ett tag sedan mina spel satt, de två senaste har slutat med miss. Tabellen är ju lite haltande, allt från 21 spelade matcher till 27. Detta ställer till det i värderingen av lagens styrka. Tror mig ändå har funnit två bra spel.

Spel 55
Crewe - Accrington 1a, odds: 1.91 (ladb)- Insats: 250
Fortsättar att ge Crewe en chans, idag spelar de hemma mot Accrington. Crewe har visat sig vara väldigt stabila på hemmaplan. De fick ett lågt odds i förra matchen mot Bradford men här får de lite högre även om jag tror att Accrington inte har större chans att störa Crewe än vad Breadford hade. Crewe vinner även utan Clayton Donaldson som är avstängd.


Spel 56
Barnet - Southend 2a, odds: 2.70 (ladb)- Insats: 200
Marknaden har Barnet som favorit och det är tveksamt. De spelar snålt och med en spelare på topp. Southend börjar vakna och med två matcher mindre spelade än Barnet har de åtta poängs försprång. Southend är ett bra bortalag och jag tror att hemmasegern senast gör att de blir ett ännu bättre bortalag. De borde haft 2.50 så 2.70 är spelbart.


Sådär, nu kan vi inte påverka dessa spel något mer, bara att luta sig tillbaka och följa matcherna.

//Kristoffer

Kan inte låta bli att spela

Hej!

Svårt att hitta bra spel idag. Dagarna när jag lade fyra spel av tolv matcher, den tiden verkar vara förbi. Lägger dock ett spel som jag funderade på redan i går.

Spel 54
Stevenage - Morecambe 2a, odds: 4.20 (bet365)- Insats: 250
Här har två lika bra lag, skillnaden är att hemmalaget backar i tabellen och Morecambe klättrar. Båda lagen har tappat spelare så att det går jämt ut. Morecambe ligger i topp vad gäller anfallsspel och tror att detta i det långa loppet betalar sig. Stevenage är ganska defensiva och spelar oftast kryss, dock förlust här.

Ser ni andra spel värt att lägga?

//Kristoffer 

Oddsmarknaden har blivit klart svårare att slå

Hej!

Inför lördagens matcher kan jag konstatera att de flesta oddsen ligger rätt. Förra helgen hittades inga odds och det kan bli svårt denna omgång också. Crewe har blivit favorit borta mot Aldershot, något som inte skulle ha varit fallet för ett tag sedan, nu får man bara 2.60 och då är det tveksamt.

Det spel som ligger närmast att bli just ett spel är Morecambe borta mot Stevenage, där kan man nu få oddset 4.20 hos bet365. Läser också att Mark Duffy lämnat Morecambe för Scunthorpe, vilket är ett klart tapp eftersom han har sex assist. Avvaktar till morgon med det spelet.

Vad har ni för tankar kring helgens matcher, har det blivit svårare att hita spelbara odds?

//Kristoffer

Inget spel idag

Hej!

Efter ett par vinsthelger vilas det ifrån spel idag eftersom det inte finns några bra spel. Många hemmafavoriter idag och jag tror nog att de även kommer att vinna de allra flesta matcherna. Bästa bortaspelet kanske är Port Vale, ett lag som skulle kunna stå emot Crewes offensiv.

Crewe föll

Hej!

Nej, Crewe svek och kom aldrig upp i någon standard, de vart tidvis utspelade mot Torquay. Därmed backade jag 250 men jag får ta nya tag till helgen.

På återhörande och har ni speltips, återkom gärna.

//Kristoffer

Beredd att spela Crewe även ikväll

Hej!

Det går inte att avstå spel på Crewe just nu.

Spel 53
Torquay - Crewe 2a, odds: 3.10 (bet365)- Insats: 250
Bortalaget kommer till match med fullt manskap, alltså med spelare som David Artell, Ashley Westwood, Byron Moore, Luke Murphy, Shaun Miller och Clayton Donaldson. Inget lag spelar spelar som dem just nu, tre raka vinster och noll insläpta(!). En farhågan är att de just har spelat för många matcher på kort tid. Torquay har även de fullt lag och kommer från en imponerande vinst mot Carlisle i FA cupen. Förra mötet slutade 3-3 och förra säsongen fick Crewe 3.20 i odds, något spel som tyvärr inte gick hem då. Men nu!

Härligt med ett spel på en tisdag, se om ett bortalag kan vinna på en tisdag, finns ju många teorier om det där.

//Kristoffer

Fjärde raka spelomgången med vinst

Hej!

Morecambe vann med 3-1 borta mot Shrewsbury, andra raka bortasegern och andra raka hemmaförlusten. Vinsten var glasklar. Chesterfield vann med 3-2 borta mot Southend och leder nu serien med fem poäng.

Cheltenham spelade 1-1 efter mål av Thomas men de var aldrig riktigt nära en vinst. Bury underpreserade ordentligt och Accrington vann rättvist matchen, 1-0 slutade den.

Efter helgens spel är spelfonden upp i en ROI på 124 (enbart League two har 125.6), något som ingen annan kan uppvisa bland spelbloggarna. Detta är såklart glädjande men det är egentligen ett alldeles för högt resultat, jag har troligtvis har haft en del tur bland mina 52 spel.

Även om det blev runt 180 procent idag så känns det som att det kan bli ännu bättre, lite trist när inte alla spelen sitter. Vid ett tillfälle under förra säsongen hände det att jag satt fyra av fyra. Det ska snart hända igen!

På återhörande, ett par matcher på tisdag redan, bland annat spelar Crewe som är ligans bästa lag just nu med ett fantastiskt anfallsspel, kanske blir dett spel på dem vi får se. Annars ser vi fram emot lördagens matcher. Måste passa på att hylla våra L2-lag som var uppe i FA cupen, vinst för Torquay, Hereford, Burton (mot Middlesboro!) och Stevenage (Newcastle!)

//Kristoffer

League two lag i FA cupen

Hej!

Redan i onsdags lade jag mina spel, ser nu att vissa odds har droppat något. Expekt har lagt sitt odds på Morcambe till 4.00 istället för 4.55 när jag spelade. Hoppas att Morecambe också har en bättre chans till vinst än vad oddset 4.55 speglar. Chesterfield ligger på 2.60 (2.63 när jag spelade), Cheltenham 3.60 (3.70), Bury ligger kvar på 2.60.

Det är inte bara i serien som L2 lag spelar i dag, ett par lag ser vi i FA cupen.
Torquay - Carlisle
Burton - Middlesboro
Lincoln - Hereford (2nd round)
Burnley - Port Vale
Stevenage - Newcastle

Vore såklart kul att flera lag tar sig vidare till 4th round.

//Kristoffer

Lördagens spel redan lagda

Hej!

Lördagens omgång bjuder som vanligt på spännande matcher. Av lördagens åtta matcher så är det i tre av dem som hemmalaget har en högre position än bortalaget. Detta gör att många matcher uppvisar jämna odds. Jag har hittat fyra bortavinster eftersom jag tror att högst tabellplacering vinner i denna runda. 

Spel 49
Accrington - Bury 2a, odds: 2.60 (expekt)- Insats: 200
Trots att det är fjorton platser mellan lagen har marknaden inte velat ge Bury favoritskapet. Då ska vi veta att Bury är det lag som har tagit flest vinster på bortaplan, hela sju stycken (inget lag har sex vinster, tre lag har vunnit fem matcher). Accrington låg länge med i toppen men nu har de hittat sin rätta position i serien. Bury blandar och ger men känns stabila på bortaplan, förlust mot Wycombe under december men innan dess så var det den 11 september mot Crewe (betydligt bättre lag än Accrington).
 

Spel 50
Northampton - Cheltenham 2a, odds: 3.70 (bet365)- Insats: 200
Hemmalaget har bara spelat tre hemmamatcher sedan 30 oktober, vunnit mot Stockport och Gillingham, inga superlag direkt. Northampton lyckades därimellan spela 0-0 mot Port Vale. Osäkert alltså. Cheltenham vet man numera vart man har, de vinner mot sämre lag och förlorar mot bättre. Bortaspelet är också bra, fem raka utan förlust varav tre vinster. Klasspelare i Wesley Thomas och Jeff Goulding, arton mål tillsammans.


Spel 51
Shrewsbury - Morecambe 2a, odds: 4.55 (expekt)- Insats: 200
Ett bra bortaodds eftersom jag tror Morecambe är på gång. Nu ligger de i topp vad gäller skott på och mot mål, Shrewsbury återfinns i botten av den statistiken (lite mer effektiva alltså). Tror att Shrewsbury kan åka på sin andra förlust, den första kom förra omgången mot Crewe, ett spel som jag prickade in. Morecambe vann sin senaste match och tycker de har fått ett bra ods här (även om det säkert kommer att stiga ytterligare).


Spel 52
Southend - Chesterfield 2a, odds: 2.63 (bet365)- Insats: 200
Här skiljer det femton placeringar mellan lagen men marknaden anser iaf inte att serieledarna ska vara favorit, det tycker jag att de ska. Trots medioker bortastatistik så vinner de med 1-0 här. Hemmalaget spelades för två omgångar sedan med vinstutdelning, sedan förlorade de hemma mot Cheltenham och nu blir det förlust igen, inget lag att lita på egentligen.

Fyra härliga spel och 800 är satsade!

Någon som har någon synpunkt på mina spel, lämna dem gärna så ska jag svara.

På återhörande när det börjar dra ihop sig till start!

//Kristoffer

Oddsen just nu kommande omgång

Hej!

Följande odds finns att spela till i League two:

Accrington (2.75) - Bury (2.60)
Aldershot (2.50) - Oxford (2.85)
Bradford (1.63) - Barnet (5.50)
Northampton (2.10) - Cheltenham (3.70)   
Shrewsbury (1.80) - Morecambe (4.55)
Southend (2.70) - Chesterfield (2.63)
Stockport (3.40)- Gillingham (2.20)
Crewe (2.50) - Wycombe (2.75)

Här finns ett par guldodds faktiskt så det blir spel redan under kvällen...

//Kristoffer

Crewe kan man alltid lita på

Hej!

Det blev ett bra resultat även igår, börjar bli tjatigt nu. Crewe vann derbyt mot Shrewsbury med 1-0, målet gjort av en av ligans bästa mittfältare/anfallare, Shaun Miller 23 år. Han har nu gjort 10 mål på sjutton matcher. Enligt rapportrarna dominerades den matchen från start.

Mitt andra spel gick inte hem, Stockport förlorade med 0-2 hemma mot Morecambe.

Men med oddset 3.60 gav mina totalt satsade 450 tillslut 810 tillbaka! Min ROI ligger nu på 119 procent.

På lördag är det ny omgång som förhoppningsvis kan ge bra avkastning.

På återhörande!

//Kristoffer

Spel på Crewe och Stockport

Hej!

Ny omgång i dag men oddsen ligger nära sitt värde i de allra flesta matcher. Dock hittar jag två spel.

Spel 47
Shrewsbury - Crewe 2a, odds: 3.60 (bet365)- Insats: 225
Långt ifrån ett idiotsäkert spel, men Crewe har någonting på gång och har ett av seriens bästa anfall med ett bra mittfält och anfall. Här kommer Shrewsburys första hemmaförlust!

Spel 48
Stockport - Morecambe 1a, odds: 2.63 (bet365)- Insats: 225
Lika dåliga lag borde ha en skillnad som motiverar hemma - och bortalag, inte lika odds. Morecambe har ett bra anfall förvisso men tabellen ljuger inte heller, de har plats 21 och är inte bättre. Det spelar inte heller någon roll att Morecambe vann färra mötet med 5-0 (men därför det höga hemmaoddset).

Vad spelar ni?

//Kristoffer 

Det nya året fick en bra start

Hej!

Southend vann sin match med 2-0 till oddset 3.60, de klev också förbi Oxford. Dessutom har de en match mindre spelad, så det var ett märkligt odds, bra för oss. Cheltenham förlorade med 1-2 efter att har varit i ledning. Alltid tråkigt när ens lag förlorar.

Sammantaget var det en bra spelhelg, 400 satsade blev 720. Fonden har aldirg varit starkare. Min statistik som finns under EngelskFonden 10/11 är nu uppdaterad.

Återkommer med ytterligare spel inför kommande omgång som spelas redan i morgon.

//Kristoffer

2011 års första spel

Hej!

Det var ett tag sedan det lades spel på denna blogg. Men här kommer det två!

Spel 45
Oxford - Southend 2a, odds: 3.60 (bet365)- Insats: 200
Ynka tre poäng mellan lagen men Southend har ett mach mindre spelad och vinner de här går de förbi Oxford.


Spel 46
Cheltenham - Wycombe 1a, odds: 2.75 (nb)- Insats: 200
Sjuan mot femman, fyra poäng skiljer. Även om Wycombe är ett bra bortalag, endast en förlust på nio matcher, så kan inte de vara favoriter i denna match. Cheltenham är underskattade och har vunnit fem matcher hemma, bara två andra lag har vunnit fler, alltså bra hemma i en jämn serie.

Det var alltså 2011 års första spel. Även intresserad av Gillingham hemma mot Stevenage men avvaktar lite.

Fonden har uppdaterats fram till dagens två spel. Fonden har numera värdet 6000.50 med en ROI på 112.5 procent.

//Kristoffer


Full omgång vad det verkar

Hej!

Funderar på spel i dag, nu när det ser ut att bli spel i league two.

Återkommer snart...


//Kristoffer

RSS 2.0