Offensiv som lönar sig

Hej!


Legaue two är den offensivaste ligan i engelska ligan, inte många ligor i världen kan visa upp så många målchanser och mål som L2. Jag håller statistiken kring skott på/mot mål som den absolut enskilt viktigaste variabeln att gå efter när vi letar bra odds. Mina vinnare i kväll ligger bland de sex bästa lagen i denna kategori. Det är ju naturligtvis en faktor som redan finns bakom oddsen på marknaden idsg men borde ge större effekt på oddsen. Hittar tre matcher där offensiven kommer att segra.

Spel 31
Aldershot - Bury 2a, odds: 2.95 (nb)- Insats: 250
Defensivt hemmalag, minst antal skott på mål mot ett offensivt bortalag i medgång. Bury har Lowe och Ajose på topp som ligger bakom hälften av lagets 26 mål. Bury är också seriens bästa bortalag. Aldershot har endast mäktat med fem mål på lagets sex hemmamatcher. Bortaoddset på 2.95 är riktigt bra!  

Spel 32
Macclesfield - Burton 2a, odds: 2.80 (ladb)- Insats: 250
45 mot 80 skott på mål, gör att jag väljer Burton, trots att de inte har vunnit någon bortamatch på sex försök. Men de har två anfallare som gjort sju respektive fem mål, det är bara Chesterfield som har ett bättre anfallspar. Macclesfield är ett av de sju lag som har minusmål på hemmaplan, vilket är uselt och gör att Burton har en bra chans att ta första bortasegern.

Spel 33
Stevenage - Chesterfield 2a, odds: 3.00 (bet365)- Insats: 250
Ajaj tänker ni, spel mot Stevenage igen, det kan inte gå. Nu är det så att det är väldigt svårt att avstå spel på serieledarna Chesterfield till ett odds på 3.00. Bästa anfallet i serien kan inte få ett så högt odds. Stevenage lirar ofta kryss och har endast 8-5 i målskillnad de senaste se matcherna. Snålt men här räcker det inte.


Tre bra spel, är även sugen på Accrington till 2.00, men väntar lite få se om oddset svänger upp något. Även Crewe, Rotherham och Hereford är intressant. De andra offensiva lagen alltså.

Men jag kan väl inte spela sju matcher under en omgång?!

Vilket är ert bästa spel?

//Kristoffer


Fonden över 1000 i vinst

Hej!

Bra resultat i helgen, synd att inte ett så bra och stabilt lag som Rotherham kan vinna när de hade 2-2 och 3-3.
Chesterfield och Crewe vann till oddsen 2.05 och 2.38 vilket gör att det blev 1107.5 åter på satsade 750.

Fonden står nu i 6053 med en ROI på League two över 122 procent.

Siktar på en fjärde omgång med plus, hörs innan helgen.

//Kristoffer


Idel hemmasegrar på lördag!?

Hej!

Som förra veckan, lägger jag ett spel i god tid innan matchstart. Detta en en risk men också en möjlighet att få ett bra odds. Tre spel har jag lagt, Burton väntar jag något för att se vad som händer med oddset, de har också förlorat de två senaste. Även tveksam till Cheltenham, tror de kan ha tagit lite för många poäng.

Spel 28
Chesterfield - Shrewsbury 1a, odds: 2.05 (nb)- Insats: 250
Serieledarna möter femman i serien och det skiljer fyra poäng mellan lagen. Dock är Cheltenhamn ett riktigt bra hemmalag och Shrewsbury ett mediokert lag på bortaplan. Chesterfield har 75 och 70 skott på respektive utanför mål. Shrewsbury har 55 respektive 49. Detta gör att jag har satt oddset på 1.85, betydligt bättre chans än de 2.05 indikerar.



Spel 29
Rotherham - Wycombe 1a, odds: 2.38 (bet365)- Insats: 250
Hemmalaget ligger på tredje plats både i tabellen och när det gäller skott på/utanför mål. Wycombe har inte varit bra, men fått en bra utdelning. Till och med jumbon i serien Northampton har haft fler skott på mål. Oddset på 2.38 indikerar att bortalaget skulle vara något bättre på neutral plan och det stämmer inte, lägg där till att Rotherham är obesgrade hemma. 



Spel 30
Crewe - Aldershot 1a, odds: 2.38 (bet365)- Insats: 250 
Ett tag sedan jag lade ett spel på Crewe, de kryssade i fyra innan de senast vann. Nu möter de ett Aldershot som är seriens defensivaste lag och därmed inget hot mot Crewes kassa försvar.


Vad tror ni om detta? Funderar vidare på Burton under morgondagen.

//Kristoffer

Analysen pågår, spel är att vänta

Hej!

Trettonde omgången spelas på lördag och serien är rekord jämn. Sex lag står på 14 poäng och om exempelvis Bradford på plats 19 skulle vinna så går de förbi Cheltenham på plats 9! Största poängdiffen återfinns i matchen mellan Bury - Southend, där det skiljer åtta poäng. Detta gör att många hemmaodds hamnar över 2.25, endast två lag hamnar under 2.00.

Jag har siktat in mig på Burton, Cheltenham, Chesterfield, Crewe och Rotherham. De ligger till synes för högt, men måste läsa in mig på statistiken som finns.

Återkommer senare under kvällen!

Hur ser ni på kommande omgång?

//Kristoffer

Tre av fyra gav 1185 i vinst

Hej!

Vilka matcher och framförallt vilka resultat! Tänk att Bury vände 0-2 till vinst 4-3, Hereford vände 0-3 i paus till vinst med 4-3, Chesterfield gör avgörande 2-1 och håller ifrån. Tyvärr kunde inte Burton vinna sin match, hade 1-1 men föll med 1-2.

Lade fyra spel och tre av dem satt, oddsen var 4.50, 3.40 och 3.25. Mina satsade 650 blev 1835, vilket ger en vinst på 1185 eller en ROI på 282 procent. Spelade alltså fyra bortavinster och tre satt, snittodset på vinst oddsen var 3.71.

Vinsten på 1185 gör att EngelskFonden 10/11 nu har gröna siffor, 5695.50. ROI (tillbaka/satsade) ligger nu på 115 procent.

Nästa omgång är lördagen den 23 oktober. Återkommer i god tid innan dess.

 //Kristoffer


Ytterligare lördagsspel

Hej!

Ett spel har redan lagts, det på Bury borta mot Torquay till 3.25.

Nu har jag studerat odden, ett par odds att ökat andra har minskat. Tre spel har lagt ytterligare.

Spel 25
Wycombe - Chesterfield 2a, odds: 3.40- Insats: 150
Hemmalaget har kommit igen efter en trög start. Ett spel har lagts på dem i år med vinst som utfall. Trots att de är ett tippat topplag har de haft svårt med anfallet, endast 40 skott på mål jämfört med Chesterfields 72. Nu är bortalaget inget bra bortalag med Wycombe har också haft svårt på hemmaplan. Bortaoddset ligger ett par enheter för högt.


Spel 26
Stevenage - Burton 2a, odds: 4.00 (bet365)- Insats: 150
Nu är det fjärde gången gillt med ett spel mot Stevenage. Den här gången möter de ett anfallsglatt Burton. Två lika bra lag men där bortalaget är mer anfallsinriktat, och det kan fälla avörande i denna match.


Spel 27
Northampton - Hereford 2a, odds: 4.50 (bet365)- Insats: 150
Två dåliga lag men där Hereford försöker i alla fall spela fotboll. Hoppas det kan löna sig idag. De klarade också oavjirt mot serieledarna förra omgången medan Northampton återigen föll. Bra bortaodds i en match mellan två lika dåliga lag.


Därmed har jag 650 i insats fördelat på fyra matcher. Vad tror ni om utgången?

//Kristoffer


Redan nu liras Bury till 3.25

Hej!

Det är onsdag och oddsen på League Two finns nu för de flesta spelbolag. Jag har redan nu lagt ett av helgens spel.

Spel 24
Torquay - Bury 2a, odds: 3.25 (bet365)- Insats: 200
Hemmalaget har rasat till åttonde plats medan Bury befinner sig på plats fyra. Detta visar att Bury är det bättre laget. Bury är också ett bättre bortalag än vad Torquay är hemmalag. Framförallt så är B ett mer offensivt lag än T och det kommer att fälla avgörande i det långa loppet. Oddset på 3.25 indikerar att Hemmalaget är starkare i grunden och det är helt felaktigt. Inte förvånad om oddset hamnar under 3.00 när det är avspark.

Det kommer fler spel under veckan, följer oddsutvecklingen.

Hur ser ni på helgens matcher?

//Kristoffer



Bevakning av omgång 12 är redan i gång

Hej!

Jag är i gång tidigt till kommande omgång, hoppas på detta sätt få högre odds på mina lag.

Har hittat ett par intressanta lag att spela på givet oddset som finns:

Cheltenham (4.00), Hereford (4.50), Lincoln (5.00), Burton (4.00) och Bury (3.25)

Funderar vidare och återkommer snart när jag har lagt mina spel.

//Kristoffer

Cheltenham och Morecambe gav klirr i kassan

Hej!

Det blev en bra spelhelg till slut. Rotherham tappade sin 1-0 ledning men istället gjorde Morcambe ett relativt sent mål i sin match mot Shrewsbury som slutade 1-0. Cheltenham vann också de med 1-0, där Northampton fick en tidigt utvisning. Mina satsade 525 förvandlades till 848.75, alltså 323.75 i vinst eller 161 i ROI.

Annars så var det fyra underdogs som vann och, glädjande nog för oss som endast spelar vinnare, bara tre oavgjorda matcher. Endast fyra matcher slutade med vinst för det lag som hade bäst tabellplacering, vilket gör att tabellen blir än mer jämn!

Veckans Crewe: Laget hämtade in 1-3 till 3-3, rock´n roll igen alltså.

Nästa omgång är den 16 oktober, då är vi med igen!

//Kristoffer


Överodds på Rotherham

Hej!

Fredagen är här och äntligen har jag tid över för spel. Fick helt klart blodad tand efter förra helgens kanonresultat. Nu siktar vi in oss på omgång elva i League two. Toppmatchen denna omgång är mellan Bury - Accrington, femman mot sexan. Den som vågar lita på oddsen, och inte är rädda för ett kryss, spelar naturligtvis tvåan till 3.75. Men jag fegar lite, just pga Accringtons dåliga bortaspel, ingen vinst ännu. Mitt spellag Crewe möter Torquay och kan spelas till 2.35 (förra året spelades Crewe till 2.00 i samma match, men det slutade i kryss). Avstår med Crewe tills vidare.

Istället har jag redan nu lagt mina spel:

Spel 21
Rotherham - Stevenage 1a, odds: 2.20 (bet365)- Insats: 200
Hemmalaget ligger trea och bortalaget parkerar på 13de plats i denna jämna serie. Dock så har Rotherham även visat att de har ett offensiv som ger dem vinst i de flesta matcher, flest skott på mål 63 stycken på tio matcher mot Stevenage 47 är en viss skillnad. Allt över 50 procent är riktigt bra!

Spel 22
Morecambe - Shrewsbury 1a, odds: 2.75 (bet365)- Insats: 175
Gästerna ligger på plats fyra medan Morcambe ligger väntandes på den första vinsten på plats 20. Men faktum är att Morecambe fortsätter att spela offensivt och väntar på att det ska resultera i vinst. Shrewsbury har fått alldeles för bra betalt på sina chanser, vinsterna borta har varit mot Stockport och Maccelsfield, inga topplag direkt. Morecambe håller jag som favorit och oddset borde ligga runt 2.55.

Spel 23
Cheltenham - Northampton 1a, odds: 2.45 (nb)- Insats: 150
Fyra spel med Cheltenham involverat har jag redan lagt i årets EngelskFonden. Senast vann de till 5.00 i odds och jag fortsätter att tro på dem. Eller kanske det att jag helt misstror Northampton. De vann mot Liverpool i cupen och detta kommer att dra ner dem. Laget ligger även sist i statistiken över skott på och mot mål. Då måste man spela mot dem. Cheltenham borde ha odds runt 2.20 (även med marginal).

Det kan definitivt bli fler spel under morgondagen. Även sugen på Lincoln till 2.50 mot Macclesfield och Stockport borta mot Gillingham till 4.50.

Vad spelar ni?

//Kristoffer

Nu är sidan uppdaterad inför helgens spel

Hej!

Förra helgen gav 945 i vinst, vilket innebär att EngelskFonden återhämtade sig till 4186.75. Fortfarande minusresultat från starten men jag är på rätt väg.

Spel inför morgondagen kommer redan i kväll!

//Kristoffer

Äntligen gav spelen bra utdelning

Hej!

Nu har det vänt!

Det har inte börjat bra för min EngelskFond, inför denna omgång låg ROI på 33 procent. I dag lade jag fem spel, 750 satsade och det resulterade i tre vunna spel till oddsen 5.00, 3.60 och 2.70, därmed gav mina spel 1695 tillbaka. Vinsten blev 945 och det var välbehövligt. Fondens värde står nu i 4186.75.

Såg också att Crewe tappade 4-1 och 5-2 till 5-5. Inte normalt och de är än mer oförutsägbara än förra säsongen, bra att jag avstod spel på dem.

Hörs lagom till nästa omgång, hoppas jag kan locka tillbaka mina tidigare läsare!

//Kristoffer

 

Dag and Red spelas mot Swindon

Hej!

Ytterligare ett spel idag, och det lägger jag på Dagenham and Redbridge i League One

Spel 20
Dag and Red - Swindon 1a, odds: 2.70 (ladb)- Insats: 150
Hemmalaget har haft lite otur under de inledanden matcherna, där deras offensiv inte har resulterat i de poäng som de har varit värda. Hemmalaget är trots placering ett av seriens offensivaste lag och det gör att de borde ha stora möjligheter att få med sig tre poäng mot Swindon. 

//Kristoffer 

Engelsk statistik 10/11

Hej!

Här finns all statistik vad gäller mina spel i L1 och L2. Senaste matchen överst, fetmarkerd betyder vinst.

Spelandet redovisas även som en Fond där värdet när Fonden startade var 5000, nuvarande värde är 6526.
Senast uppdaterad: 2011-05-08. Fonden är avslutad.

L1
Dag and Red - Swindon 1a, odds: 2.70 (ladb)- Insats: 150
Swindon - Brighton 1a, odds: 2.25 (ladb)- Insats: 175
Walsall - MK Dons 1a, odds: 2.70 (bet365)- Insats: 125

L2
Wycombe - Southend 1a, odds: 1.50 (nb)- Insats: 300
Bury - Wycombe 2a, odds: 3.40 (bet365)- Insats: 200
Cheltenham - Shrewsbury 2a, odds: 1.91 (ladb)- Insats: 200
Stevenage - Port Vale 1a, odds: 1.83 (ladb)-Insats: 250
Barnet - Crewe 2a, odds: 3.20 (bet365)- Insats: 150
Morecambe - Burton 1a, odds: 2.20 (ladb)- Insats: 175
Oxford - Wycombe 2a, odds: 3.20 (bet365)- Insats: 150
Lincoln - Gillingham 1a, odds: 4.00 (bet365)- Insats: 125
Accrington - Northampton 1a, odds: 1.90 (expekt)- Insats: 175
Burton - Barnet 1a, odds: 2.10 (bet365)- Insats: 150
Morecambe - Wycombe 2a, odds: 2.70 (bet365)- Insats: 175
Aldershot - Barnet 1a, odds: 2.05 (bet365)- Insats: 150

Bradford - Northampton 1a, odds: 2.27 (nb)- Insats: 200
Oxford - Crewe 2a, odds: 3.50 (bet365)- Insats: 200
Bury - Torquay 1a, odds: 2.20 (nb)- Insats: 200
Crewe - Southend 1a, odds: 2.05 (exp)- Insats: 200
Barnet - Wycombe 2a, odds: 2.55 (nb)- Insats: 250

Burton - Lincoln 2a, odds: 3.80 (bet365)- Insats: 200
Bradford - Rotherham 2a, odds: 2.60 (nb)- Insats: 250
Southend - Gillingham 1a, odds: 2.45 (nb)- Insats: 200
Wycombe - Aldershot 1a, odds: 1.91 (bet365)- Insats: 200
Morecambe - Southend 2a, odds: 3.00 (bet365)- Insats: 200
Rotherham - Barnet 1a, odds: 1.73 (bet365)- Insats: 250
Port Vale - Macclesfield 1a, odds: 1.85 (nb)- Insats: 250
Northampton - Burton 1a, odds: 2.00 (ladb)- Insats: 250
Torquay - Rotherham 2a, odds: 3.60 (bet365)- Insats: 250
Rotherham - Accrington 1a, odds: 2.00 (bet365)- Insats: 250
Northampton - Morecambe 1a, odds: 1.91 (bet365)- Insats: 250
Crewe - Gillingham 1a, odds: 2.50 (bet365)- Insats: 225
Oxford - Rotherham 2a, odds: 3.10 (bet365)- Insats: 225
Port Vale - Northampton 1a, odds: 2.25 (bet365)- Insats: 225
Shrewsbury - Stevenage 1a, odds: 2.10 (exp)- Insats: 225
Morecambe - Cheltenham 2a, odds: 3.75 (bet365)- Insats: 225
Wycombe - Cheltenham 1a, odds: 1.85 (bet365)- Insats: 200
Northampton - Crewe 2a, odds: 3.10 (bet365)- Insats: 200
Macclesfield - Bury 2a, odds: 2.50 (ladb)- Insats: 250
Barnet - Southend 2a, odds: 2.70 (ladb)- Insats: 200
Stevenage - Morecambe 2a, odds: 4.20 (bet365)- Insats: 250
Torquay - Crewe 2a, odds: 3.10 (bet365)- Insats: 250
Accrington - Bury 2a, odds: 2.60 (expekt)- Insats: 200
Northampton - Cheltenham 2a, odds: 3.70 (bet365)- Insats: 200
Shrewsbury - Morecambe 2a, odds: 4.55 (expekt)- Insats: 200
Southend - Chesterfield 2a, odds: 2.63 (bet365)- Insats: 200
Shrewsbury - Crewe 2a, odds: 3.60 (bet365)- Insats: 225
Stockport - Morecambe 1a, odds: 2.63 (bet365)- Insats: 225
Oxford - Southend 2a, odds: 3.60 (bet365)- Insats: 200
Cheltenham - Wycombe 1a, odds: 2.75 (nb)- Insats: 200
Rotherham - Northampton 1a, odds: 2.00 (bet365)- Insats: 300
Accrington - Stevenage 1a, odds: 2.90 (bet365)- Insats: 250
Aldershot - Chesterfield 2a, odds: 2.80 (bet365)- Insats: 250
Oxford - Gillingham 1a, odds: 2.10 (bet365)- Insats: 200
Stockport - Torquay 1a, odds: 3.20 (bet365)- Insats: 200
Morecambe - Lincoln 1a, odds: 2.00 (nb)- Insats: 240
Rotherham - Oxford 1a, odds: 2.25 (bet365)- Insats: 250
Macclesfield - Aldershot 1a, odds: 2.60 (bet365)- Insats: 250
Northampton - Port Vale 2a, odds: 2.70 (bet365)- Insats: 250
Rotherham - Macclesfield 1a, odds: 1.80 (nb)- Insats: 250
Hereford - Aldershot 1a, odds: 2.50 (bet365)- Insats: 250
Chesterfield - Shrewsbury 1a, odds: 2.05 (nb)- Insats: 250
Rotherham - Wycombe 1a, odds: 2.38 (bet365)- Insats: 250
Crewe - Aldershot 1a, odds: 2.38 (bet365)- Insats: 250
Wycombe - Chesterfield 2a, odds: 3.40- Insats: 150
Stevenage - Burton 2a, odds: 4.00 (bet365)- Insats: 150
Northampton - Hereford 2a, odds: 4.50 (bet365)- Insats: 150
Torquay - Bury 2a, odds: 3.25 (bet365)- Insats: 200

Rotherham - Stevenage 1a, odds: 2.20 (bet365)- Insats: 200
Morecambe - Shrewsbury 1a, odds: 2.75 (bet365)- Insats: 175
Cheltenham - Northampton 1a, odds: 2.45 (nb)- Insats: 150
Shrewsbury - Torquay 1a, odds: 2.20 (bet365)- Insats 150
Aldershot - Cheltenham 2a, odds: 5.00 (ub)- Insats 150
Oxford - Port Vale 2a, odds: 3.05 (ub)- Insats: 150
Stevenage - Wycombe 2a, odds: 3.60 (bet365)- Insats: 150
Stockport - Aldershot 1a, odds: 2.75 (bet365)- Insats: 150
Hereford - Southend 2a, odds: 3.00 (bet365)- Insats: 150
Cheltenham - Bury 1a, odds: 2.50 (nb)- Insats: 150
Crewe - Oxford 1a, odds: 2.60 (bet365)- Insats: 150
Barnet - Cheltenham 2a, odds: 2.70 (ub)- Insats: 200
Stevenage - Crewe 2a, odds: 4.33 (bet365)- Insats: 150
Bury - Gillingham 2a, odds: 3.20 (bet 365)- Insats: 150
Barnet - Bury 2a, odds: 2.50 (bet365)-Insats: 220
Oxford - Accrington 2a, odds: 5.00 (bet365)-Insats: 150
Lincoln - Crewe 2a, odds: 2.90 (ladb)- Insats: 180
Bradford - Stevenage 1a, odds: 2.10 (bet365)- Insats: 225
Morecambe - Rotherham 1a, odds: 2.40 (expekt)- Insats: 200
Gillingham - Cheltenham 1a, odds: 1.667 (ladb)- Insats: 250


EngelskFonden: (Start: 5000 - Värde: 6526)

England total: 19441/17915 = 108.5%
League One: 405/450 = 90%
League Two: 19036/17465 =108.9%

Torquay har tappat flytet

Hej!

Fick endast 450 tillbaka på mina satsade 600, vilket innebär ett minusresultat igen. Men jag kämpar vidare med följande spel i League Two

Spel 16
Shrewsbury - Torquay 1a, odds: 2.20 (bet365)- Insats 150
Spelar mot Torquay som har fem matcher utan vinst och har förlorat de två senaste. Då är allt över 2.00 bra för Shrewsbury.

Spel 17
Aldershot - Cheltenham 2a, odds: 5.00 (ub)- Insats 150
Två lag som har lika dålig offensiv, men Cheltenham har ändå varit bättre än väntat.

Spel 18
Oxford - Port Vale 2a, odds: 3.05 (ub)- Insats: 150
Två lag som är hyfsat offensiva, men där jag håller Port Vale som klart bättre än Oxford och de har också fått ut mest i mål.

Spel 19
Stevenage - Wycombe 2a, odds: 3.60 (bet365)- Insats: 150
Börjat lossna för bortalaget nu efter en dålig inledning och är i grunden bättre än Stevenage. Dock varning för kryss.  

Detta var mina spel för dagen, nu hoppas vi på en makalös utdelning!

Hörs!

//Kristoffer


RSS 2.0