Stora fallgropar kommande helg

Hej!

Inget spel i tisdags, tur det då det för mig var svårtspelat. All anayls som har legat till grund till mina spel i serielunken är nu till marginell nytta.  

Om jag hittar spelvärde i helgens matcher återstår att se! Annars är det bara att vänta i kvalet!

Vad tror ni själva om kommande omgång?

//Kristoffer

Bury kommer göra allt för att bevara sin kvalplats

Hej!

Det börjar dra ihop sig, minst sagt. Endast sex matcher kvar för de allra flesta lag. Tabelltoppen är som följer:

Rochdale          79
Notts                74
Bournemouth    71

Rotherham        65
Aldershot          64
Chesterfield      64
Bury                 64

Northampton     63
Morecambe       61
Port Vale          59
Dag and Red     59

De tre första går upp, de efterföljande fyra gör upp om en plats. Rochdale är väl helt klara, även Notts. Därefter är det mer ovisst, även om Bournemouth har ett sex-poäng-försprång. Striden kommer alltså istället gälla de fyra kvalplatserna. Endast sex poäng skiljer mellan plats fyra och plats elva. Tight alltså!

I denna omgång möts dessutom Northampton - Notts, Morecambe - Rotherham, Port Vale - Aldershot och Chesterfield - Dag and Red. Åtta topplag mot varandra, vilken omgång. Rotherham har tre förluster i rad efter att ha mött Notts, Port Vale och Aldershot. Tung period, har tidigare flaggat för att de kommer att falla i tabellen. Vinnare denna omgång kan vara de andra lagen, Rochdale, Bournemouth och Bury.

Spel 133
Cheltenham - Bury 2a, odds: 2.70 (ladb)- Insats: 450
Det har gått dåligt på slutet för Bury, fyra raka förluster innan segern senast mot Burton. Dock har de kvaliteér i laget och borde vara favorit mot Cheltenham som återfinns först på plats 22. Cheltenham har endast hållt nollan i två av deras 19 spelade hemmamatcher, uselt facit. Bury ska ha en bra chans till vinst här.

Det är det spel jag just nu. Tvekar att spela de fyra toppmatcherna, dock kommer de att sluta med max 1-2 mål per match. Kanske är någonting att spela på?

//Kristoffer

Shrewsbury bryter förbannelsen

Hej!

Jag har tdigare lagt ett spel i EngelskFonden, nu följer jag upp detta med ettytterligare.

Spel 132
Torquay - Shrewsbury 2a, odds: 3.50 (bet365)- Insats: 350
Spelar på bortalaget som har fått sin skyttekung tillbaka. De är också ett i grunden bättre lag än hemmalaget, därför är oddset mkt högt.

//Kristoffer

Topptipset lördag

Hej!

Spelar topptipset i vanlig ordning: Håller Arsenal och Nottingham som vinnare.

Arsenal - Wolves
1- Hemmalaget ska vara stora favoriter, ner mot 80 procent.

Bolton - Aston Villa
1X2- Osäker match som jag väljer att ta bort

Portsmouth - Blackburn
1X- Bortalaget överstreckat, jämfört med marknadens värdering, hoppas på att Portsm inte förlorar.

Stoke - Hull
12- Krysset är sönderspelat, tror på att det finns en vinnare i denna match. Båda lagen kommer från vinst.

Sunderland - Tottenham
1X2- Hemmalaget är på gång, men tottenh är svåra

Bristol C - Nottingham
2- Svenska folket håller hemmalaget som favorit, det gör inte jag och chansar med en singeltvåa

Ipswich - Reading
12- Båda lagen är i bra form, tror på en vinnare även här

QPR - Sheffield W
X2- Spelar endast på spelvärde, hemmalaget klart överstreckat.


//Kristoffer

Hereford vinner på lördag!

Hej!

En vecka har snart gått sedan succén med två vinstspel. I kväll spelades mina båda två lag, Morecambe - Crewe. Hemmalaget stod i 2.10 och Crewe kunde man spela till 3.60. Jag tittade på spelet men var aldrig nära att lägga ett spel, dels för att Morecambe är ett betydligt bättre lag än Port Vale och att Crewe är ett bättre lag än Torquay. Därmed fanns det inget spelvärde i oddsen. Crewe gjorde 3-1 i matchminut 63 och då skulle väl det redan vara avgjort. Morecambe kom dock tillbaka och satte 2-3 i den 87, 3-3 i den 92 och 4-3 i den 95 (!). Intressant att läsa om den nu i efterhand, vad hände?

Inför förra helgen spel skrev jag följande " Två riktigt bra spel, länge sedan jag hittat så tydliga överodds, oavsett utfall." Det ser ut att vara lite svårare att hitta tydliga spel. Var först inne på Torquay efter att ha läst matchrapporten i deras förlustmatch mot Morecambe, det var inte helt rättvist. Sedan såg jag Shrewsburys odds på 3.20 och då vart det intressant. Dock har de förlorat fyra matcher i rad och dessutom utan att ha gjort ett enda mål. Jag tvekar därför. I stället spelar jag mot Barnet som riskerar att åka ur ligaspelet.

Spel 132
Hereford - Barnet 1a, odds: 2.15 (ub)- Insats: 400

Hemmalaget vinner 47 procent av lagets matcher men borde ha större chans än så när de gästas av Barnet som är tredje sämst på bortaplan. Barnets bästa spelare O´Flynn är dessutom skadad. Vill också tro att Hereford kommer att avsluta starkt även om de inte har något direkt att spela för. Hereford har även förstärkt med en högklassig målvakt och back.

Följer utvecklingen av oddsen i de resterande matcherna, kan absolut bli något spel ytterligare, så håll utkik. VAd spelar ni?

Nu väntar även matchen Grimsby - Northampton, odden är 3.30 och 2.25, känns lite för osäkert att spela mot Grimsby faktiskt, oavgjort?

//Kristoffer

RSS 2.0