Måndagens match i NorrEttan

Hej!

Goda resultat så långt vad gäller SvenskFonden. Jag har spelat 29 spel och ligger nu på 127.4 procent. Sju spelade matcher i Ettan har gett 224.2 procent tilbaka.

I morgon spelas Karlslunds IF HFK- Västerås SK FK. De flesta spelbloggare väljer att spela Västerås till oddset runt 2.20. Tror inte V-rås vinner här och då är frågan om kryss eller etta. Karlslunds IF har spelat bra och efter sex spelade matcher skiljer det en poäng mellan lagen, 11 respektive 12. Kanske kommer Västerås att ha 8-10 poäng mer än Karlslunds när säsongen är slut. Här spelar jag dock hellre hemmalaget till 2.85.

Spel 30
Karlslunds - Västerås 1a, odds: 2.85 (expekt)
Kommentar, se ovan

//Kristoffer

Värnamovinst gav vinst

Hej!

Värnamo vann med 1-0 borta mot Oddevold till oddset 2.70. Tyvärr kunde inte Råsunda vinna borta mot Sandvinken, matchen slutade 1-1. Mina 200 satsade blev 270 tillbaka, 135 procent.

Blickar nu framåt mot morgondagen och ett par matcher i Sverige.

//Kristoffer

Svensk fotboll söndag

Hej!

Inte säga så mycket om senaste spelet, 5-0 till Boden betyder att de tar första position i norrtvåan. Idag är det flera intressanta matcher i de svenska divisionerna.

Spel 28
Sandviken - Råsunda 2a, odds: 4.30 (nordicbet)
För mig är detta två lika dåliga lag, kanonodds på bortalaget som har slagit bättre lag.

Spel 29
Oddevold - Värnamo 2a, odds: 2.70 (unibet)
Hemmalaget har dålig form medan Värnamo har kanonform, slog Sleipner i senaste bortamatchen.

Sedan kommer det att bli spel på Karlslund till skillnad mot många andra bloggande provästeråsare.
 
//Kristoffer

Seriefinal i norrtvåan!

Hej!

Ett par dagars frånvaro från bloggen men nu är jag tillbaka. Tidigare i veckan tog Burnley steget upp i Premier League sedan de vann med 1-0 (spelade inte resultatet men hoppas att någon har följt mitt resonemang kring kvalfinalerna).

I kväll är det toppmöte i norrtvåan där Boden tar emot Piteå och jag har hittat ett bra odds. Annars kommer fler matcher i morgon fredag.

Spel 27
Boden - Piteå 2a, odds: 3.50 (expekt)
Två bra lag som möts i ett litet derby. Piteå har svarat upp mot förväntningarna och har vunnit de två senaste matcherna klart. Bedömer att båda lagen har mött lika bra lag. Tycker nog att Piteå är det bättre laget och att 3.50 är ett för högt lag. Boden är inte det superettanlag de en gång var.

//Kristoffer

Alltid lönsamt att lira mot Rosengård

Hej!

Ett av två spel satt igår. Oddset på Lindome mot Rosengård var 4.10 hos unibet vilket gjorde att mina satsade 200 snabbt blev 410. SvenskFotboll är nu uppdaterad och det går just nu mycket bra. Tredje vinsten av tre spel lagda mot Rosengård. Kommer att spela mot dem tills de vinner. Undek att spela på dem mot Torslanda då de faktiskt vann, men dem vinner väl alla mot. Spelet på Alvik gick inte, de fick 1-1 hemma mot Ersboda. Har fått tipset här på bloggen att lire på Ersboda i framtiden, får väl se om det blir någonting med det. Alvik däremot har ju alltid högt odds och sålänge de får över 4.00 i odds så kommer de att vara mycket intressanta.

Notera också att Gillingham - Shrewsbury slutade 1-0 till Gillingham under ordinarie tid. De tog klivet upp till L1, häftigt!Resultat 1-0 gav 6.50 vilket gjorde att mina 300 (spelade tre resultat) blev till 650. Mina Matchenspel har gett 2350 tillbaka på satsade 1200 (spelat fyra matcher, tre resultat per match och har satt tre av dem), 195 procent. Inte Illa.

Funderar just nu på spel denna söndag.

//Kristoffer

Härlig spellördag

Hej!

Många matcher i Sverige i dag samt kvalfinalen mellan Gillingham och Shrewsbury. Har sagt att jag har tänkt spela lite på division tre så tanken är att jag skall göra ett par skuggspel för mig själv för att ta hur det går, om det är idé att spela på dessa serier. Min statistik i svensk fotboll är följande:
Totalställning: 3015/2400 = 125.6%
Allsvenskan: 250/600 =41.6%
Superettan: 655/600 = 109.1%
Ettan: 890/500= 178%
Division två: 1220/700 = 174.2%

Ju lägre serier desto bättre reslutat, så vart ju utfallet även i England. Mina två spel som hittils är klara:

Spel 25
Alvik - Ersboda 1a, odds: 4.50 (unibet)
Andra gången jag lirar på Alvik och oddset är igen över 4.00. Denna gång möter de ett sämre lag än Piteå men får ett högre odds. Finns naturligtvis risk för att Alvik redan har vunnit sina matcher.

Spel 26
Rosengård - Lindome 2a, odds: 4.10 (unibet)
Spelar emot Rosengård som öppnat svagt men vann den senaste matchen. Lindome är ingen hit heller men bra odds i en match med två dåliga lag. Behöver nog inte 4 matcher på sig för att vinna 1.

Två högoddsare med klara möjligheter att skrälla.

När det kommer till en hypade matchen mellan Gillingham - Shrewsbury så är oddsen nästan identiska mellan spelbolagen. Kommer inte att spela, men tror på Gillingham under ordinarie tid. Kommer att spela 1-0, 0-0 och 0.1

//Kristoffer

Fullträff i kväll

Hej!

Det kunde inte gå så mycker bättre i kväll. Jag fick 700 tillbaka på mina satsade 200. Både Ahlafors och Karlslunds vann sina matcher. Dessutom gav det ju riktigt bra tillbaka. Fem spel plus, inte illa!

//Kristoffer

Två nya spel i SvenskFonden

Hej!

Mina två senaste spel vart ingen hit! Alvik kunde inte göra någonting mot Piteå. Inte heller Frej kunde vinna mot V-rås och föll med 1-0.

I dag spelar jag två underdogs :

Spel 23
BK Forward - Karlslunds IF2a, odds: 2.55 (expekt)
Hemmalaget har startat svagt medan Karlslunds har öppnat bra, även om deras segrar har varit mot betydligt sämre lag.

Spel 24
Ahlafors - Gunnilse 1a, odds: 4.45 (expekt)
Hemmalaget har överraskat och Gunnilse har startat svagt med tanke på att de skall vara ett topplag. Bra hemmaodds även om de skall vara underdog.

Till helgen är det flera matcher som är av intresse, bland annat kvalfinalerna i L1 och L2.
Torquay vann mot Cambridge, 2-0 och har därmed tagit sig tillbaka till ligaspelet!

//Kristoffer

Kan norrtvåan bli min nya guldgruva?

Hej!

Friska Viljor vann hemma mot Anundsjö med 4-2 hemma till oddset 2.25. Nu har jag satt 3 av 4 spel i norrtvåan, tillbaka 775 på satsade 400. Tror att norrtvåan kan ta över League Two som min kassako.

Scunthorpe vann efter straffar mot  Dons. Sjätteplacerade Scunthorpe är nu framme i kvalfinalen mot Millwall. Tippade där helt fel, trodde på Leeds - Dons med Dons som vinnare. Fick dock in mitt matchenspel 0-0 till 8.50. Kanske skall öppna en MatchenFond?!

Fler matcher idag som verkar vara spelbara enligt oss bloggare. Jag fortsätter att välja matcher från norrtvåan.

Spel 21
Alvik - Piteå 1a, odds: 4.35 (expekt)
Hemmalaget har börjat starkt, kanske över sin förmåga, Piteå har startat svagt, kanske under sin förmåga. Båda har vunnit mot Anundsjö, men Alvik har även vunnit mot Umedalen, något som Piteå inte lyckades med. Oavsett så är 4.35 ett riktigt högt hemmaodds.

Spel 22
Västerås IK - Frej 2a, odds: 2.45
Stor oenighet bland spelbolagen, VIK får 2.15 av expekt och 2.95 av Nordicbet. Spelar Frej eftersom jag tror att det är rätt att ha de som favorit och jag tror att NB har bäst koll på svensk fotboll.

//Kristoffer

Lika som bär, Anundsjö och Shrewsbury

Hej!

Det var ett tag sedan jag la ett spel, men här kommer ett:

Spel 20
Friska Viljor - Anundsjö 1:a, odds: 2.25 (expekt)
Tror att Friska kommer att tillhöra toppen av Norrtvåan. Anundsjö har mer gemensamt med Shrewsbury än att de lirar i den fjärde divisionen, de tar lika få poäng borta. Anundsjö kommer att ta tredubbelt så många poäng hemma som borta. Andra spelet på Friska, går det inte in får jag omvärdera laget.

Sedan är det nog tid att introducera division tre också. Lirar Åsarp/Trädet som jag har spelat mot i sexan för 10-15 år sedan. Tror också på att Tord vinner sin hemmamatch.

//Kristoffer

Millwall klara, vilket blir det andra laget att nå Wembley?

Hej!

Milwall stod upp och visade att de är ett bättre lag än Leeds. Millwall har varit i topp i ligan under hela säsongen och är förtjänta av denna seger och därmed finalplats. I dag avgjörs det om det blir MK Dons eller Scunthorpe. Wimbledon-laget är klara favoriter, runt 1.85 på hemmavinst. Men eftersom de inte ens behöver vinna så är det svårt att spela på denna match. I stället är det bättre att spela 1-0, 0-1 eller 0-0.

Så om man tror att Dons vinner denna enskilda match, spela då 1-0 till odds runt 6.5

//Kristoffer

Finallagen börjar ta form

Hej!

Vilken skräll, eller hur? Burnley, detta cup-lag slår ut Reading med två vinster. Sheffield slår sedan ut Preston, detta Preston som tagit sig till play-off tack vare starkt hemmaspel. Nu när de inte vann hemma uteblir chansen att ta steget upp till Premier League. De kommande dagarna spelas returerna mellan Leeds - Millwall och MK Dons - Scunthorpe. Hemmalagen är klara favoriter i de enskilde matcherna. Men att ta sig till kvalfinalen är det mer ovisst såklart. Tror fortfarande på Dons mot Leeds.


Kval till League Two:

Cambridge - Torquay 

Kval till League One
Gillingham - Shrewsbury

Kval till Championship
Leeds/Millwall - Dons/Scunthorpe

Kval till Premier League
Sheffield U - Burnley

Tidigare finaler har spelats (kval till Premier Conference League)
(North) Gateshed - AFC Telford 1-0
(South) Hampton - Hayes 2-3

Bara fina matcher att se fram emot! Återkommer om det finns spelvärde i någon match.

//Kristoffer


Shrewsbury skällvann!

Hej!

ojoj, det blev Shrewsbury som tog platsen som det ena finallaget i kvalet till L1. De vann med 1-0 (8.50 hos Expekt) och vann sedan med 4-3 på straffar. Vilket lag de ställs emot avgörs snart när Gillingham möter Rochdale. Mitt tips och eget spel utanför spelfonden på 1-0, 0-0, 0-1 gick bra i den första matchen, spelar även detta i den andra. Oavsett så blir det minst 850 på satsade 600, 141%

Halmstad - Örgryte 2:a, odds: 9.00 (bet365)
Umeå - Valsta Syrianska 1a, odds: 1.90 (expekt)
Ramlösa - Gunnilse 1a, odds: 2.05 (expekt)
Eskilstuna City - Nyköping 2a, odds: 3.45 (expekt)

Detta var dagens resultat, 550 tillbaka på satsade 400, alltså 137.5%

Tre klara favoriter i Allsvenskan men bara två vann. Elfsborg fick endast 1-1.

Sedan gjorde nog Expekt rätt i att ha Motala som favorit, de vann borta mot Oddevold (som Nordicbet höll som favorit) med 3-1.  I den andra matchen där favoritskapet var olika, matchen mellan Forward - Enköping slutade 1-1.

//Kristoffer
 

Man skall aldrig fega ur!

Hej!

Två stora matcher igår. Då tänker jag på Burnley - Reading och Millwall - Leeds. Fegt att jag inte spelade Millwall, eftersom de är lika bra som Leeds och hade hemmaplan. Tidigare föll mitt spel på Preston då de bara fick 1-1 mot Sheffield U.

Idag spelas returerna i kvalet till League One:
Bury - Shrewsbury
Gillingham - Rochdale

Antingen så spelar man oavgjort i båda eller 0-0, 1-0 0-1 i båda matcherna. Då tror jag man går med vinst.

Det är även Allsvenska spel idag:
MFF - Djurgården
Gais - Elfsborg
Halmstad - Örgryte

Klara favoriter: MFF, Elsborg och Halmstad. Eftersom det inte kommer bli tre favoritsegrar så undrar jag vilket lag som bommar.

Sedan spelas det matcher i Superettan, Ettan och Tvåan. Nordicbet och expekt har olika favoriter i flera matcher. Frågan är vilket bolag som ligger mest rätt. 
Ettan Norra: Forwad - Enköping, expekt håller Enköping som lar favorit (2.35) och Nordicbet tror på Forward (2.30)

Ettan Södra:Oddevold - Motala, Expekt håller Motala som favorit medan Nordicbet håller Oddevold.

Det skiljer sedan mycket i oddsen i de övriga matcherna också. Nordicbet tenderar att tro på hemmalagen medan expekt håller på de "bättre" lagen.

Summan av kademumman är att jag har hittat ett par spel idag.

Spel 16
Halmstad - Örgryte 2:a, odds: 9.00 (bet365)
Frågan är om ÖIS behöver nio matcher på sig idagsläget för att vinna en bortamatch mot Halmstad. Tror inte det. Inser naturligtvis att de är klara underdog med tanke på deras resultat såhär långt i Allsvenskan. Serien är för jämn för att något lag skall få 9.00 borta mot Halmstad. Eller så blir det 3-0 till HBK.

Spel17
Umeå - Valsta Syrianska 1a, odds: 1.90 (expekt)
Två helt olika spelstilar, tror att Valsta har svårare för Umeå än tvärtom. Valsta kommer att få det svårt mot norrlandslagen och särskilt på bortaplan.

Spel 18
Ramlösa - Gunnilse 1a, odds: 2.05 (expekt)
Toppen mot, ja vadå? Gunnilse är lite mitt-i-mellan. Tror att Ramlösa blir det enda lag som har vunnit 4 av 4 i de fyra första serierna.

Spel 19
Eskilstuna City - Nyköping 2a, odds: 3.45 (expekt)
Inget av lagen har visat någonting ännu. Båda lagen har bara en vinst, mot Panellinios. Varför ger expekt 3.45 när alla andra bolag ligger runt 2.85?

Sådär ja! Tvekar på de engelska matcherna. Mest sugen på Rochdale (trots att jag tidigare trodde på Gillingham) men 3.20 hos bet365 är kanske bra. Jag väntar lite till.

//Kristoffer


3-0 seger till oddset 3.65!

Hej!

Mycket riktigt, Rosengård håller inte riktigt och vilket odds Kristianstads FF fick, såg sedan att Expekt sänkte till 3.30. Friska Viljor klarade inte av Umedalen, kryssade efter en sen kvittering av mitt lag. Men 365 tillbaka på 200 satsade.

Nu följer vi Preston!

//Kristoffer

Svensk fredagsfotboll

Hej!

I väntan på Preston - Sheffield och Scunthorpe - MK Dons så spelas det ett par svenska matcher.

Ettan

Skövde - Öster;
Rosengård FC- Kristianstad

Tvåan
Umedalen - Friska viljor
Kinna - Annelund
Enskede - Spånga

Spel 14

Rosengård - Kristianstad 2a, Odds: 3.65 (expekt)
Vet inte hur de hade tänkt med detta odds!? Tror som tidigare nämnts här att Rosengård faller ut, vet inte mycket om Kristianstads FF men de verkar vara ett topplag i ettan.

Spel 15
Umedalen - Friska Viljor 2a, odds: 2.85 (expekt)
Hemmalaget får svårt mot det gamla storlaget, Friska har trots allt spelat i superettan. Tror att de vinner klart, men är lite ödmjuk eftersom de inte är favoriter på marknaden. Kommer att spela hårt på Friska, Pite och Lule i norrtvåan.

//Kristoffer


Fullträff i kväll

Hej!

Vinst för både Landskrona och Bury, 215 och 350, summa: 565 tillbaka på satsade 200. Ett kanon resultat såklart. I morgon väntar Preston - Sheffield U där spel har lagts på Preston.


//Kristoffer


Vinst i kväll

Hej!

Landskrona vann med 2-0 mot Syrianska och oddset blev 2.15. Inte så bra betalt kanske men det ger iaf en vinst idag. Hur mycket det blir återstår och se när matchen mellan Shrewsbury - Bury.

Bury leder efter ett självmål i den 81a matchminuten! Se om det håller:)

//Kristoffer

Lite kuriosa

Hej!

Tänke samla hela det engelska spelsystemet.

  1. Premier League
  2. Championship
  3. League One
  4. League Two
  5. Premier Conference League
  6. Conference North och Conference South
  7. (A) Northen Premier League Premier Division(unibond),  (B) Isthmian League Premier Division (ryman), (C) Southern League Premier Division
  8. (A) NPL Division One North och NPL Division One South; (B) Isthmian League Division One North och Isthmian League Division One South, (C) Southern Fotball League Division One South and West och Southern Fotboll League Division One Midlands

 Intressant hur de har lagt upp spelsystemet, de har ändrat lite bara de senaste tio åren. Accrington Stanley som nu spelar i League Two (fjärde divisionen) vann säsongen 98-99 NPL Division One North (åttonde divisionen). Säsongen 02-03 vann de NPL Premier Division (sjunde divisionen),  05-06 vinner de Premier Conference League.

//Kristoffer


Spel på Preston redan nu

Hej!

Det är som sagt många härliga drabbningar kommande dagar. I morgon spelar Scunthorpe - MK Dons i League One, Preston - Sheffield U i Championship. På lördag har vi sedan Millwall - Leeds och Burnley - Reading.

Jag lägger ett spel redan idag.

Spel 103
Preston - Sheffield U 1:a, odds: 2.45 (expekt)
Två lag som kom till denna play-off match på två olika sätt. Preston tog sig hit genom att spela upp sig de senaste matcherna, speciellt vann de ett par viktiga bortamatcher. Sheffield U ser sig själva som ett Premier Leaguelag och borde tagit en direktplats, detta grämer de sig över och jag tror Preston kan vinna båda matcherna faktiskt.


Scunthorpe ger 2.50 och Dons ger 2.70, och inga bolag sticker ut. Få se var Ladbrokes lägger sig timmen innan match.
Millwall ger hela 2.60 och Leeds 2.75, och där spretar det lite mer som synes. Burnley kan spelas till 2.40 och Reading till 3.00, båda oddsen hos Bet365. Men jag tror att Reading har minst lika bra chans att vinna sin match som Leeds och Dons har. Men även Reading är lite bittra över att "deras" plats gick till Birmingham. Jag avvaktar tills Ladbrokes har lagt sitt odds (de höjer sina odds under morgondagen).


På söndag, den 10de, har vi returerna i League Two. Oddsen kommer att spegla resultatet i kväll, men hemmalagen på söndag kommer förmodligen stå under 2.00 i odds.


//Kristoffer 


Spel på Landskrona

Hej!

Svesnkfonden gick bra i helgen, ny match spelas idag.

Spel 13
Landskrona - Syrianska 1:a, odds: 2.150 (expekt)
Hemmalagen bättre än vad de har visat och spel mot Syrianska igen eftersom de har överpresterat.

Dessutom hejar jag på J-södra som verkar vara mkt bättre än förra säsongen.

/kristoffer

Stor kvalkväll

Hej!

Då var det äntligen dax, kvalspel i League Two. Följande matcher spelas i kväll:

Shrewsbury - Bury
1a: 2.25 och 2a: 3.50

Rochdale - Gillingham
1:a 2.25 och 2a: 3.80

Svårt att säga om dessa odds är spelbara. Kvalmatcher tenderar till att bli 0-0 eller 1-0 i första matchen. När det gällde kval till League Two så vart det fyra hemmavinster. Kanske något att tänka på inför ett eventuellt spelande. Jag har ju tidigare sagt Bury mot Gillingham i kvalfinalen med Bury som vinnare. Detta kan ju faktiskt ske utan att någon lag vinner inter ordinarietid. Förmodligen är det bästa spelet Rochdale till 2.40 vilket var möjligt på Bet365 i söndags.
Men:

Spel 102
Shrewsbury - Bury 2:a, odds: 3.50 (bet365)
Bästa `bury vinner!

Preston gjorde det omöjliga!

Hej!

Med lika många poäng 74 och plus 12 i målskillnad kom Preston före Cardiff då de hade gjort ett mål mer. Skönt eftersom Preston vann med 6-0 mot Cardiff och Cardiff tog inte en enda trepoängare de fyra sista matcherna. Trodde de att det var klart?

Wolves och Birmingham till Premier League

Kval till Premier League
Burnley - Reading
Preston - Sheffield U

Reading bör klara av Burnley. Sedan blir Preston supergiftiga, men Sheffield U är naturligt favoriter.

Tror på att Reading möter Preston i en direkt avgörande match. Reading vinner och går upp!

Norwich, Southampton och Charlton åker ner. Tre gamla Premier League- lag alltså. Ser redan fram emot nästa säsong för att se om de klarar sig bra i League One!

//Kristoffer

Nu följer jag Sylvia - Rosengård, 1-0 för tillfället!

Svensk fotboll söndag

Hej!

Min svensk ond har fått stå tillbaka för den engelska, idag ger vi den en chans och spelar ett par matcher.

Spel 9
Syrianska - Panos Ljungskile 2:a, odds: 3.45 (expekt)
Hemmalaget har startat starkt och det talas om att de skulle kunna ta steget upp till Allsvenskan. Ljungskile kanske faller djupare ner, gör som Öster och Enköping, faller ur direkt. Jag tror inte detta och spelar på att Syrianska förlorar.

Spel 10
Sylvia - Rosengård 1:a, odds 2.70 (expekt)
Två lag som inte riktigt står att känna igen. Tror att Rocengård åker ut och måste då lira mot dem mot Sylvia som har underpresterat men är nog bättre.

Spel 11
Vasalund - Falkenberg 2:a, odds: 2.85 (expekt)
Tror att Vasalund får svårt i supperettan, Falkenberg det klart bättre laget.

Spel 12
Qviding - Assyriska 1:a, odds: 2.75 (expekt)
Högt odds på ett bra hemmalag. Kommer att hamna i mitten men vinner här.


//Kristoffer

Kvalmatcherna i L1 och L2

Hej!

Blickar framåt direkt

Kvalspel L1
8/5 Scunthorpe - Dons
9/5 Milwall - Leeds
Returer 14/5 resp. 15/5

League 2
7/5 Shrewsbury - Bury
7/5 Rochdale - Gillingham
Returer 10/5

Tror att det kommera att bli:
Dons som möter Leeds i final som Dons vinner

Sedan blir det Bury som möter Gillingham, där Bury står som vinnare.

Detta var mina tips så här inför

//Kristoffer

Sista omgången klar!

Matcher av intresse i dag! Markering vad jag tror på:)

Carlisle - Milwall                        2-0 
Brighton - Stockport                 1-0 
Leeds - Northampton                3-0 
Bury - Accrington                         1-0
Hereford - Exeter                        0-1 
Dagenham - Shrewsbury        1-2 
Scunthorpe - Tranmere            1-1

Detta innebär att Northampton åker ner, inte helt oväntat men de hade ju bäst läge inför de tre sista omgångarna men det gick inte. Carlisle håler sig kvar alltså och mitt ena spel satt, 245 tillbaka på satsade 200. Exter tar sista platsen upp till League One, mycket starkt marscherat! Scunthorpe klarade 1-1 hemma mot Tranmere och tog då den sista platsen. De hade också bäst utgångsläge inför de avslutande omgångarna.

I League Two vann Exeter sin match och höll därmed undan från jagande Bury som också vann efter mål i matchminut 90. Shrewsbury vann blott sin tredje match på hela säsongen och tog den sista slutspelsmatchen. Dagenham som jag tycker ha presterat ett otroligt bra resultat höll inte när det gällde som mest.

Ser fram emot att följa de kommande kvalmatcherna!

Carlisle tar sista chansen?

Hej!

Sista omgången är här!

Spel100
Carlisle - Milwall 1:a, odds: 2.45 (bet365)
Motivation slår klass?!

Spel 101
Brighton - Stockport 2:a, odds 6.75 (nb)
Klass slår motivation!?

Sedan spelar Scunthorpe - Tranmere och Dagenham - Shrewsbury, som vi följer med spänning såklart.

//Kristoffer

RSS 2.0