Spel tisdag och det gäller inte Sverige

Hej!

Jag tänkte jag skulle följa upp gårdagens fina resultat med ett spel till ett högt hemmaodds och med ett bra utfall förhoppningsvis. Efter att legat på minus har jag kommit på +- 0. Inget att direkt hurra för med tanke på att inledningen var vass med som mest 6 spel plus.

Spel 48

Karlskoga - Tenhult 1a, odds: 2.70 (nb)

Letade odds på Tenhult tills jag insåg att de inte alls borde vara så stora favoriter. Tenhult var innan serien drog igång en tänkbar seriesegrare, och är väl det fortfarande, därav deras favoritskap. Femman mot trea i tabellen. Hemmalaget har 3-2-0 medan bortalaget har 1-2-2. Tenhults tre senaste bortamatcher har spelats mot Kenty (0-0), Smedby (1-3) och Nässjö (1-1). Inget vidare facit alltså. Karlskoga är ok hemma och vann även senaste matchen borta mot starka Annelund. Så jag tycker att oddsen borde ligga mer på 2.45 - 2.45.

Fler matcher att spela?

//Kristoffer


Två klara segrar

Hej!

De senaste resultaten har slutat i moll men idag vände det uppåt igen! Motala vann till det fina oddet 1.95, som hade stigit från 1.60?! Hammarby TFF vann seriefinalen med 4-2 efter 4-0 i halvtid. Oddset för HTFF var 2.55. Dette innebär att mina 200 blev till 450.

Jag flaggade lite för andra lag också, även om jag inte vågade spela. Gusk vann till 2.00, Klagshamn fick mycket riktigt svårt mot Höllviken, matchern slutade 1-1. Huskvarna skrällde inte, de förlorade, men Rosengård (av alla lag) vann, de är klart på g.

//Kristoffer

Lagda spel måndag

Hej!

Semester och fint väder brukar leda till lite färre tid framför datorn, och därmed färre antal spel. Nu har jag dock lagt följande spel.

Spel 46

Värmbol - Hammarby TFF 2a, odds: 2.55 (unibet)

Toppmatch där TFF har lite sämre form på slutet, därav det relativt höga oddset. Tror dock att de skall vara favoriter i denna match.

Spel 47
Motala - Torslanda 1a, odds: 1.95 (unibet)
Oavsett om hemmalaget har tongivande spelare borta så tycker jag att de skall ha en bra chans att vinna. Har Torslanda som ett av de sämsta lagen i division ett.

Det räcker med dessa lag, men det finns fler spännande matcher. Gusk vinner till 2.00, Klagshamn får svårt mot Höllviken. Huskvarna skräller och Rosengård (av alla lag) vinner, de är på g.


//Kristoffer


Usel spelhelg

Hej!

Inte mycket att säga, en riktigt tung helg, endast Landskrona som vann till 3.95 av åtta matcher, ett stort minus som gör att jag nu ligger minus på SvenskFonden. Bara att ta nya tag!

//Kristoffer

Nya spel söndag

Hej!

Knappt har lördagens spel avslutats innan söndagens tar vid.

Spel 42

Värnamo - Lindome 1a, odds: 1.85 (nb)

Brukar inte vilja spela mot nordicbet men har så svårt att se att Lindome tar poäng här. De kan skrälla såklart men Värnamo måste ändå ses som en mycket klar favorit, ner mot 1.65 i odds.

Spel 43

Lilla Torg - Karlskrona 1a, odds: 3.00 (expekt)

Tror att hemmalagets vinst mot Lindsdal inte var en engångs företeelse utan att de faktiskt är ett bra division två lag. Karlskrona har jag spelat på tidigare och vunnit, här har de dock blivit väl stora favoriter.  

Spel 44

Västerås IK - Dalkurd 2a, odds: 1.65 (expekt)

Bortalaget behöver ingen fördjupad presentation, alla vet vad de kan. Hemma eller borta verkar inte spela någon roll, därmed är 1.65 på serieledare högt.


Spel 45

Boden - Ersboda 2a, odds: 3.40 (unibet)

Ger mig inte, jag skall tämja norrtvåan. Ersboda har hämtat sig från den dåliga inledninge. Boden, osäker favorit som blandar och ger. Blir betydligt jämnare än vad oddset visar. Många bolag har tvåan betydligt under 3.00.

//Kristoffer


Tack Landskrona!

Hej!

Det höll på att gå käpprätt, men Landskrona vände och vann borta mot Norrköping, detta till oddset 3.95 vilket gör att jag nästan nästan fick tillbaka mina 400. Det kunde gått bättre, tre av mina lag ledde i halvtid, det fjärde vann vid fulltid! Så klart godkänt efter vad som höll på att hända.

Det är också tid att starta en FinlandsFonden med spel på den högsta ligan i landet i öst. Däremot blir det inget spel i svenska division tre, har ingen tid att följa alla dessa serier.

EngelskFonden kommer också att slutföras. Den kommer att sparas men när ligorna i England startar upp i augusti kommer EngelskFonden att starta från noll. EngelskFonden slutade:

England Totalt (åter/insats) (10853/10300) : ROI= 105.3%
League One (3590/3400)105.5 %
League two (5305/4300)123.3 %
Championship (1749/2200) 79.5%
Conference (215/400) 53.7%

//Kristoffer

Öka takten sista kvarten

Hej!

Med 15 minuter kvar att spela står det 1-1, 2-2 och 2-2 i mina tre återstående matcher. Nyss låg jag på 165 procent, nu verkar jag missa samtliga fyra matcher...

//Kristoffer

Friska föll, men de andra tre har chansen

Hej!

Det första spelet har klart, Friska Viljor föll mot IFK Luleå med 1-2 efter.

Skiljebo leder med 1-0
Landskrona har kvitterat till 1-1
Väsby leder med 1-0

En halvlek kvar att spela, mycket kan hända...men just nu en rejäl vinst på gång...

Mina andra favoritlag vann, tyvärr spelade jag dem inte, Alvik och Anundsjö vann sina hemmamatcher mot Sollefteå respektive Robertsfors.


//Kristoffer

Ger Friska Viljor fortsatt förtroende

Hej!

Det har inte inte riktigt gått min väg den senaste tiden. Har bara ett par matcher i vinst och det känns lite skralt med tanken på den hysteriska inledningen. Spel på superettan har nästan uteblivit men idag gör jag två försök. Ettan är den division som fortfarande ger bäst vinst, dock avstår jag dagens spel mellan Frölunda och Skövde. Tvåan har tidigare gått som på räls, nu nere på plus minus noll. Gör dock två förök idag.

Spel 38
Norrköping - Landskrona 2a, odds: 3.95 (nb)
Visst kan Landskrona vinna mot ett bottenlag som Norrköping som dessutom är utan vinst. Lika bra/svaga lag.

Spel 39
Väsby - Sundsvall 1a, Odds: 3.95 (nb)
Hemmalaget Väsby har ett par lånade spelare och känns som ett ganska spännande lag som förmodligen kommer ett par placeringar bättre. Sundsvall är darriga, tycks vara tyngda av favoritskapet i varje match. Kommer inte att ta klivet upp i år. Ett hemmaodds på 3.95 är kanon. 

Spel 40
Friska Viljor - IFK Luleå 1a, odds: 2.70 (nb)
Skrivit om denna serie tidigare, den är galen, sex sju klubbar som gör upp om en plats till norrettan. Kanske åtta lag nu när Umedalen vann hemma mot Mariehem. Luleå en besvikelse så här långt, med ett svagt bortafacit. Friska vunnit tre av fyra, kanske inre betyder någonting nu men varför skall IFK Luleå betraktas som klar favorit?

Spel 41
Falu BS FK - Skiljebo 2a, odds: 2.60 (expekt)
Lite lurig match, det medges. Falu varit riktigt starka på hemmaplan, skall vara favorit. Skiljebo har inte tagit så många poäng men har en bra chans här, de har spelat upp sig i slutet. Oddset 2.60 känns ändå som helt ok.


//Kristoffer


Rekning inför lördagens spel pågår...

Hej!

Spel i både superettan, division ett och division två idag. Hittat ett par som jag kommer att lägga ut strax...

//Kristoffer

Spel i Norrettan

Hej!

Igår satt endast ett av mina tre spel, 270 tillbaka på satsade 300, ett svagt minus alltså. idag tror jag på:

Spel 36
Östersund - Umeå 2a, odds: 2.00 (unibet)
Bortalaget skall tillhöra toppen och Östersund har inte presterat i år. Mer än 50-50 att Umeå vinner idag enligt mig.


Spel 37
Gröndal - Karlslunds 2a, odds: 3.65 (unibet)
Hemmalaget något lite bättre än bortalaget, dock inte denna stora skillnad med tanke på Gröndals knagliga start denna säsong. Jag kommer att vara på plats på Aspuddens IP!

//Kristoffer

Tre kaxiga spel lördag

Hej!

Bommade på mitt spel i går på en klar favorit, Skövde till 1.60. Mina favoritspel är ingen höjdare, är väl som det sägs, att favoriter blir lite väl mycket favoriter. I eftermiddag har vi matchen Dalkurd (laget som alla spelbloggare skriver om) mot Gamla Upsala, ettan mot tvåan i tabellen, altså typ Göteborg - Elfsborg. Nu är oddset på Dalkurd ner i 1.20 och på tvåan kan man få 7.90. Detta i en seriefinal. Har Dalkurd hyrt in Messi och Upsala ställer upp med junisar?

Spel 33
Dalkurd - Gamla Upsala 2a, odds: 7.90 (nordicbet)
Kommentar, se ovan.Spelar man X2 kan man på 3.65 hos Nordicbet.


Första gången jag "tar" ett spel rakt av en kollega., hänvisar direkt till http://www.braxingen.se/ även om håller med om hans analys, annars hade jag inte spelat.

Spel 34
Carlstad United - Arameiska/Syrianska 2a, odds: 2.70 (bet365)
Två lag på dekis, där det kan gå hur som helst. Ingen egen analys men tror också på bortalaget.


Mitt tredje spel hittades genom mycket surfande på spelmarknaden.

Spel 35
Sollefteå - Piteå 2a, odds: 2.75 (bet365)
Det skrivs att Piteå har många spelare borta, tror inte att detta spelar någon roll. Nordicbet har Piteå som favorit till 2.25. Därmed känns 2.75 som ett mycket bra odds på ett lag som kommer att slått i toppen i denna otroligt jämna serie.


//Kristoffer

Värnamo vann igen och ett fredagsspel på Skövde AIK

Hej!

Även mitt andra spel på Värnamo satt efter 1-0 hemma mot Torslanda. Mina satsade 100 blev 200 tillbaka. Värnamo är målsnåla, gjort tre och släppt in två under fyra hemmamatcher. I morgon är det få matcher men ett har jag redan hittat. Jag fortsätter att spela på söderettan och omgång 8.

Spel 32
Skövde AIK - Oddevold 1a, odds: 1.60 (expekt)
Efter en bra inledning har nu Oddevold fem raka förluster och nykomlingen riskerar att åka ut direkt. Skövde brukar vara starka hemma och har en bra form. Oddset hos expekt på 1.60 är bra, borde nog ligga runt 1.40. Sällan jag lirar så låga odds, men tror att Skövde mer 62.5 procent chans att ta en seger här.

//Kristoffer


Spel på Värnamo till 2.00

Hej!

Missade gårdagen och matcherna i norrtvåan. Många intressanta resultat. det är fem poäng mellan 1an och 7an. Tät serie alltså. Spelar på Värnamo eller mot Torslanda, beror på hur man se det.

Spel 31

Värnamo - Torslanda 1:a, odds: 2.00 (expekt)

Ett normalt starkt hemmalag mot ett bottenlag, borde ge vint, oddses 2.00 är bra. Värnamo har visserligen inte imponerat men skall vara ett stabilt div.ett-lag. Torslanda håller jag som ett bottenlag. även om de har vunnit två matcher irad mot ganska bra motstånd.

//Kristoffer


Hemmaförlust för Karlslunds

Hej!

Mitt spel bommade, Västerås var favorit och vann också borta mot nykomlingen Karlslunds.

Nu kommer det att bli lite lugnt på spelfronten under veckan, återkommer om någonting av intresse dyker upp.

//Kristoffer

RSS 2.0