Ännu en säsong med Kristoffers Sportspel

Hej!

Då var det snart dax, en ny säsong är i antågande och med den även en ny start på EngelskFonden!

I år kommer jag att vara mer uppdaterad på The Championship och League One, utöver League Two. Hoppas att bredden inte kommer att urholka kvaliteten på mina spel. Resultatet för League Two i fjol 108.9% vilket målet är att slå i år.

Vad som kan sägas om League two är att Crawley ses som en favorit till segern. Det skulle innebära att ytterligare en nykomling tar steget upp direkt. Utmanare anses Swindon, Bristol R och Oxford. Mitt kära Crewe förväntas komma i botten, rund 16de något. Känns redan nu som om att det kommer blir många spel på den även denna säsong, de är förmodligen underskattade i år. Annars är det som förra året, Shrewsbury, Gillingham och Rotherham tippas komma i topp. Åker ut gör Macclesfield (som de gör varje år) om man får tro de flesta bookies.

Huddersfield tippas kamma hem League One medan Yeovil åker ur.

Om nu Crawley är klar favorit till segern i L2 så är Leicester (tillsammans med West Ham) det i The championship. Leicester kommer säkert att hamn i topp men inledningsvis kommer nog oddset på deras motståndare att vara klart spelbara.

Återkommer med spelanalyser inföör den första omgången som spelas nu på lördag.

På återhörande!

//Kristoffer


Kommentarer
Postat av: Gansi

Innebär denna förändring att du minskar bevakningen av leauge 2 till förmån för leuge 1 och the champinship eller har du ambitionen att lägga ned mer tid totalt? Eftersom du har ett så bra resultat på L2 så känns det trist om du minskar ditt engagemang där.

2011-08-19 @ 13:05:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0